ESdiario

Pobla de Farnals: quasi 100 denúncies en 15 dies

La policia ha hagut d’actuar en casos d’incompliments del toc de queda, festes i alcohol als carrers

Pobla de Farnals: quasi 100 denúncies en 15 dies

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Tot i que portem més d’un any fent front a la crisis sanitària, pareix que hi ha gent que continua ignorant la importància de respectar les mesures de seguretat i higiene establides. A La Pobla de Farnals, en tan sols la primera quinzena d’abril, la policia local ha realitzat 95 denúncies per infraccions en el compliment de les mesures antiCOVID.

En concret, s’han realitzat tres denúncies per no portar mascareta, 12 per incomplir el toc de queda, 49 per participació en reunions amb un nombre de persones superior al permès, una per consumició d’alcohol en la via pública i tres intervencions en festes.

Davant aquestes dades, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergio Cebrián, ha demanat “a tots els veïns i veïnes responsabilitat i civisme a l’hora de seguir les mesures establertes en matèria sanitària, perquè és un treball de tots i per a tots” i ha felicitat al cos de policia “per treballar sense descans per mantenir l’ordre i la seguretat en el nostre poble”.

En l’informe presentat, a més, també es contemplen tres intervencions policials en infraccions penals: un atestat per falsedat documental al falsificar presumptament la targeta d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda; altre atestat per atemptar contra els Agents de l’Autoritat i per possible implicació en la quema dels contenidors de la zona de la platja, i un tercer atestat per un delicte contra la seguretat vial.

Per últim, s’han interposat també tres denúncies per atemptar contra la Llei de Seguretat Ciutadana: una per tinença il·lícita d’arma blanca, dos per tinença d’estupefaents, i dos per falta de respecte als Agents de l’Autoritat.

Una baixa incidència d’infraccions penals que, en paraules de Cebrián, permet a La Pobla de Farnals “presumir de tindre de les millors dades a nivell comarcal en matèria de seguretat ciutadana”.

tracking