Cerrar

Ontinyent sorteja 4.000 euros per gastar al municipi

L’Ajuntament i les Associacions de Comerciants busquen promocionar les compres als establiments locals

Ontinyent sorteja 4.000 euros per gastar al municipi

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Comprar en Ontinyent té premi. L’Ajuntament i les associacions de comerciants han llançat una campanya del 10 al 30 de maig en la que es sortejaran 4.000 euros en total entre totes les persones que realitzen les seues compres o consumicions en establiments locals.

En concret, es sortejaran 20 targetes de 200 euros cadascuna i les persones participants hauran d’introduir a la web www.ontinyentesmes.com les seues dades personals i de la compra o servei obtenint una participació per compra superior a 20 euros en botigues i serveis o superior a 10 euros en gastronomia.

Baix el nom “Ontinyent és més”, amb aquesta campanya es pretén visibilitzar la gran diversitat de comerços i serveis de la ciutat, impulsant les compres locals. Així, a més del sorteig, s’oferiran quatre rutes comercials diferenciades segons el tipus d’activitat: bellesa i salut; llar i serveis; gastronomia i oci i moda i complements.

En la web, les persones interessades poden consultar els establiments participants. Des de les associacions comercials animaven a la ciutadania d’Ontinyent i de les comarques veïnes a acostar-se a la capital de la Vall d’Albaida per gaudir de tota l’oferta comercial i, a més, poder guanyar premis.

A l’acte de presentació de la campanya van participar el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda,i els i les representants de les associacions de comerç i serveis participants en la iniciativa: Comerç In (Ana Ferrero); SOC Ontinyent (Marisa Bernabeu); Ahval (Jordi Martínez) i Associació Comerciants de Sant Rafel (Jordi Vidal).