ESdiario

Tavernes de la Valldigna prepara accions legals contra la Demarcació de Costes

L’Ajuntament ha convocat una concentració per a reclamar solucions per a les seues platges

Tavernes de la Valldigna prepara accions legals contra la Demarcació de Costes

Publicado por

Creado:

Actualizado:

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha anunciat que emprendrà accions legals contra la Demarcació de Costes, l’organisme competent del manteniment de la costa, davant la mancança d’actuacions i solucions definitives en els últims anys. De manera paral·lela, també ha convocat una manifestació per a fer patent el malestar davant la gestió de Costes.

L’alcalde, Sergi González, s’ha reunit d’urgència amb els i les portaveus dels grups municipals, per informar d’aquesta decisió, que compta amb el suport de tota la corporació municipal.

Així, la concentració ciutadana tindrà lloc el diumenge 30 de maig a les 12 hores en la platja de la Goleta.

Amb aquesta es vol denunciar la falta d’actuacions per part de la Demarcació de Costes per a solucionar els problemes de regressió de les platges de la Goleta i Tavernes i que, enguany, segons denuncia el Consistori “ni tan sols hi ha previsió de fer el manteniment habitual amb la reposició d’arena, una actuació totalment necessària per a tindre la costa vallera en condicions este estiu, especialment en la platja de la Goleta”.

L’alcalde ha manifestat que “defensarem els interessos dels nostres veïns i veïnes fins al final i farem el que faça falta perquè ens escolten. Demanem a la Demarcació de Costes que assumisquen les seues responsabilitats i protegisquen les platges de Tavernes, perquè la situació és insostenible i no pot passar més temps sense que se’ns donen solucions”.

tracking