ESdiario

Un quad per a vigilar les platges

La policia local de Tavernes de la Valldigna incorpora el nou vehicle per a arribar a les zones de difícil accés

Un quad per a vigilar les platges

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ja pot arribar a totes les zones del seu municipi. Gràcies a la incorporació d’un quad per a la seua flota de vehicles, els agents podran accedir a platges, camins rurals o espais muntanyosos del terme.

Amb aquesta ampliació del seu parc automobilístic, el cos policial valler busca incrementar la seguretat ciutadana, aprofitant les característiques tot terreny d’aquest tipus de vehicle.

Per exemple, el quad ja està sent utilitzat per la Policia Local per a fer tasques de vigilància per l’arena de les platges de Tavernes, garantint la seguretat dels veïns, veïnes i visitants amb el control del compliment de les normes sanitàries. La nova presència policial també ajuda a evitar robatoris i donar ràpidament suport al servei de salvament i socorrisme en casos d’emergència.

A més, el quad és de gran utilitat en patrulles o serveis per camins rurals estrets o zones muntanyoses escarpades del terme municipal, punts on els cotxes i les motos del cos policial valler tenen majors dificultats per a accedir.

tracking