Cerrar

Zoo ofereix un segon concert a Ontinyent

Després de vendre totes les entrades en menys de 24 hores, el grup valencià anuncia una segona sessió

Zoo ofereix un segon concert a Ontinyent

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En menys de 24 hores, el grup de música valencià Zoo va veure com les entrades del seu concert del dia 21 d’agost a Ontinyent s’exhaurien. Afortunadament, les persones que vulguen gaudir de la seua música, encara tenen una oportunitat.

L’Ajuntament, atenent la gran demanda del públic, ha programat un concert extra a les 19 hores, el mateix dia. Així, les entrades per a aquesta sessió encara es poden adquirir a la plataforma www.entradasparaeventos.es, si bé, queden menys del 50%.

A més, també hi ha la possibilitat d’adquirir una entrada conjunta per veure a Smoking Souls per 20 euros al mateix web. Cal recordar que el grup pegolí de rock alternatiu Smoking Souls actuarà dijous 19 d’agost a les 23 hores, a l’Esplanada de Tortosa i Delgado.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, mostrava la seua satisfacció per la gran acollida que la ciutadania ha tingut i donava les gràcies al grup per la seua predisposició "a oferir un segon concert tot i l’agenda ajustada que tenen, ja que no van dubtar ni un moment en acceptar aquesta sessió extra", assenyalava.

El grup gandienc que s’ha situat com una de les novetats d’aquest 2021 més potents de la música electrònica presentarà al públic ontinyentí el seu tercer disc Llepolies, el qual dona nom a la seua gira. Aquesta, a més, suposa la seua tornada als escenaris després del seu últim disc Raval (2017) i d’un any sabàtic (que va coincidir amb l’esclat de la pandèmia).


Ontinyent en Concert

A més d’estes dues actuacions, “Ontinyent en Concert" oferirà altres activitats culturals, com "La Nit Gran", dimecres 18 d’agost a les 19:30 hores, amb els grups Els Tex-Mons, Los Élites, Los Saltos i la Década a la Glorieta; "Tik Tok Party", per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado, el dijous 19 d’agost a les 20; l’espectacle "Con Mucho Gusto 25 años", a la Glorieta el 20 a les 22:30; i dues actuacions diumenge 22 a l’estacionament de la Paduana de l’espectacle "La Rosa Encantada", per a públic familiar a les 18:00 hores, i el musical "Como hemos cambiado", a les 22:30.