Cerrar

Coeducació en violència de gènere per a centres educatius i funcionariat

Tavernes de la Valldigna rep una ajuda de 3.500 euros de la Diputació de València dins de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere

Coeducació en violència de gènere per a centres educatius i funcionariat

Publicado por
Redacción Municipios

Creado:

Actualizado:

La lluita contra la violència de gènere continua i Tavernes de la Valldigna realitzarà diferents projectes coeducatius destinats a centres educatius, formació especialitzada al funcionariat i els cossos de seguretat locals.

A més, el municipi desenvoluparà campanyes de conscienciació i sensibilització per a eradicar les desigualtats i el masclisme en el municipi.

Un programa contra la violència de gènere que ha estat possible gràcies a la subvenció de 3.500’40 euros de la Diputació de València, que la institució entrega a les ciutats membre dde la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere.

Amb esta ajuda, la regidoria d’Igualtat durà a terme en concret un programa de coeducació i prevenció de la violència de gènere per a la comunitat educativa, el teixit associatiu, la Policia Local i els treballadors municipals.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha manifestat que “continuem treballant en la línia d’incrementar la coeducació i la conscienciació en la població més jove per a aturar les desigualtats i les violències de gènere. El recolzament de les institucions supramunicipals és necessari per a facilitar la nostra tasca”.