ESdiario

Picassent destina 40.000 € en ajudes per a l'adquisició de llibres de text

La Regidoria d'Educació continua amb la línia de subvencions destinades a la ciutadania per pal·liar els efectes de la situació econòmica que travessem.

L'Ajuntament destina 40.000 € en ajudes per a l'adquisició de llibres de text i material didàctic complementari per al segon cicle d'educació infantil - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

A partir del pròxim 10 d'octubre i fins el dia 24, les famílies que tinguen fills i filles que cursen el segon cicle d'educació infantil, (3, 4 i 5 anys), podran sol·licitar estes ajudes individuals, de 60 € com a màxim per alumne/a, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

La Regidoria d'Educació continua amb la línia de subvencions destinades a la ciutadania per pal·liar els efectes de la situació econòmica que travessem i amb l'objectiu d'ajudar a les famílies del municipi per reduir-los la despesa que suposa la compra de llibres de text i material didàctic complementari en l'economia familiar, ha destinat una partida pressupostària on les ajudes, que seran de caràcter individual, contemplen un màxim de 60 € per alumne i convocatòria.

Cal estar empadronat/da al municipi, matriculat en centres docents sostinguts amb fons públics o en Centres d'Educació Especial. Tota la informació sobre estes ajudes poden consultar-se en: https://www.picassent.es/va/ajudesllibresinfantil

tracking