Cerrar

Picassent s'uneix contra la ELA

Més de 1.000 persones participen en el sopar solidari a benefici de l'Associació 'Stopela'.

Explana de l'Ermita de Picassent durant el sopar solidari - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

Picassent ha tornat a demostrar que és un poble solidari. En esta ocasió, la xarxa de voluntariat "Picassent t'Ajuda" ha mobilitzat una vegada més la ciutadania per portar endavant un sopar multitudinari dissabte per la nit a l'Ermita a benefici de l'Associació 'Stopela'.

Ja a poqueta nit, l'esplanada es va omplir de gom a gom amb totes les persones que volgueren col·laborar participant del sopar solidari amb la compra del tiquet al preu de 5 euros. La iniciativa va comptar també amb aportacions solidàries de fila 0 via bizum.

Durant el sopar es va portar a terme una rifa amb productes electrònics i el DJ de Picassent, Ivan Crisenti, fou l'encarregat d'amenitzar la vetlada amb música i molta festa en este punt neuràlgic del municipi.

Abans del sopar, va tindre lloc la presentació de l'event, a càrrec de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la qual va voler dirigir unes paraules a totes les persones presents, "Des de l'Ajuntament, volem agrair de tot cor al conjunt de persones voluntàries i també a les associacions i col·lectius que heu fet tot el possible per organitzar este event tan multitudinari. Hui Picassent escriu una nova pàgina com a poble solidari".