Cerrar

Picassent s'il·lumina i li dona la benvinguda al Nadal

Picassent s'il·lumina i li dona la benvinguda al Nadal

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Llum, màgia, música i molta il·lusió. Amb estes premisses es va donar inici a una de les festes més màgiques de l'any: l'arribada del Nadal. Vora les 6 de la vesprada, diverses figures il·luminades s'acostaren fins la plaça on els esperava la multitud i també els xiquets i les xiquetes del Consell de la Infància i l'Adolescència, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia. Elles i ells, foren els encarregats i encarregades de rebre al balcó de l'edifici consistorial la llum per encendre el Nadal a Picassent. Allí, la primera edil va donar la benvinguda a totes les persones presents, «Hui celebrem l’arribada de la llum als nostres carrers i places, una llum que brilla junt a la decoració nadalenca com són: els balcons ornamentats, l’arbre de l’Ermita, el Betlem monumental de la plaça i altres elements decoratius com la màgica bústia reial en el pavelló de l’Ermita, preparada ja per rebre els desitjos dels més menuts i menudes».

Minuts després i des del mateix balcó, la cantant Mireia Ortiz va ser l'encarregada d'amenitzar, amb diverses cançons, l'espectacle nadalenc davall una pluja de neu incessant i dels focs d'artifici que acapararen totes les mirades.

Seguidament, la festa va continuar al lloc on es va poder assaborir una variada gastronomia que oferien les foodtrucks instal·lades, música en directe, màgia i també amb la visita al Betlem municipal instal·lat a la mateixa plaça.