ESdiario

Picassent llança la III edició del Festival de Balcons Nadalencs

Picassent llança la III edició del Festival de Balcons Nadalencs

Publicado por

Creado:

Actualizado:

L'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Cultura i Festes, i de cara a les festes de Nadal, ha posat en marxa una nova edició, la tercera, del Festival de Balcons nadalencs, una iniciativa que pretén motivar el veïnat amb la decoració de les façanes i balcons, bé a nivell de cases particulars com també de les finques ubicades al municipi.

La temàtica, composició d'elements o ornamentació serà lliure, podent així cadascun centrar-se en la seua especialitat artística i havent de romandre les façanes i balcons decorades almenys des de divendres 16 de desembre de 2022 fins al 6 de gener de 2023.

Hi han diferents tipus de premis i modalitats:

-Premi al millor balcó o façana: banderola, i val de 300 €.

-Premi al balcó o façana més original: banderola i val de 300 €.

-Premi al balcó o façana més ecològic (realitzat amb materials reciclats): diploma i val de 300 €.

-Premi al balcó o façana més tradicional: banderola i val de 300 €.

-Premi al balcó o façana amb la millor ambientació: banderola i val de 300 €.

-Premi votació popular: a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, del 17 de desembre a les 10 h. fins al 19 desembre a les 00:00 h. El jurat visitarà els balcons i façanes participants en eixes dates.

Com participar?

Totes aquelles persones que estiguen interessades poden fer-ho fins al 16 de desembre pujant la foto del seu balcó o façana decorat/da a través de l'enllaç: https://www.picassent.es/va/festival-balcons-2022

tracking