ESdiario

El professorat picassentí rep nocions de RCP per a aplicar a les aules

El professorat picassentí rep nocions de RCP per a aplicar a les aules

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Els cinc primers minuts després d’una aturada cardiorespiratòria, per una ennuegada, traumatisme o altre accident, són de vital importància. I per a aconseguir que l’equip docent dels centres educatius de Picassent sàpiguen com actuar davant d’un incident com aquest, la Regidoria de Sanitat ha organitzat una jornada informativa, dividida en dos dies, consistent en dotar al professorat de les eines bàsiques d’una reanimació cardiopulmonar, a més de conéixer com actuar a l’aula davant una situació crítica.

La Casa Jove La Torta ha acollit estos tallers, a on han participat docents de tots els centres educatius del municipi, a on s’han donat instruccions tant teòriques com pràctiques, amb aparells i instruments professionals, maniquins i altres elements sanitaris. L’objectiu és, a més de formar el professorat, donar ferramentes educatives perquè el professorat també trasllade estos coneixements al seu alumnat, perquè tant adults com joves coneguen les nocions generals de reanimació cardiopulmonar.

“Des de l’Ajuntament, continuem insistint a traslladar a la ciutadania la importància de conéixer els passos a seguir davant una parada cardiorespiratòria. I el professorat, que es troba a càrrec de molts joves tantes hores al dia, ha de tindre interioritzada la tècnica correcta de RCP per a aplicar en cas d’urgència”, incideix Raquel Hervás, regidora de Sanitat.

tracking