ESdiario

Paterna celebra el Festhivern

La jornada lúdica tindrà lloc el pròxim 23 de desembre, d'11.00 a 18.00 hores en el Parc Central.

Paterna celebra el Festhivern

Publicado por

Creado:

Actualizado:

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, celebrarà per segon any consecutiu el Festhivern el pròxim 23 de desembre, d'11.00 a 18.00 hores, en el Parc Central amb diferents tallers, música, food truck i jocs, entre moltes altres activitats.

Durant la jornada, es podrà gaudir de diferents activitats i animació, com el passatge i la Scape Room del Grinch, un rocòdrom amb tirolina, Laser Game, un videomatón 360º, futbolins i taules de ping-pong.

També hi haurà disponibles diferents zones de joc, una d'elles amb una Play Station i videojocs, una altra amb jocs de taula i una de màster class d'escacs oferida pel club EDAPA.

D'altra banda, s'oferiran tallers de radioaficionats, granadures, malabars i manualitats. Hi haurà disponible, a més, una food truck, un Punt Violeta, animació musical i un Photocall.

El regidor de Joventut, Roberto Usina, ha explicat que “amb aquesta jornada complementem la programació de la Casa de la Joventut per a l'època nadalenca, oferint una gran varietat d'activitats per a tots els gustos”.

tracking