ESdiario

Adjudicada l’obra de construcció de la passarel·la de la Font de l’Omet

Adjudicada l’obra de construcció de la passarel·la de la Font de l’Omet

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat acaba d’adjudicar l’obra de construcció de la nova passarel·la peatonal i ciclista que unirà el pas pel barranc de la Font de l’Omet. Una obra molt demandada des de fa anys pel veïnat ja que cada vegada que plou és molt dificultós passar per la zona.

L’obra, que té un termini d’execució aproximat de 9 mesos, ha sigut adjudicada per un total de 874.744 euros, un preu molt més alt - degut a la pujada del preu de les matèries primes- que la primera vegada que es va traure a licitació, ara quasi fa un any, quan aquesta va quedar deserta. El finançament és a càrrec del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) de la Unió Europea i té com a principal objectiu la unió de les dos parts del barri de l’Omet i millorar així l’accessibilitat per a vianants i ciclistes i sobretot l’accés al baixador de Metrovalencia.

“Estem contents de que per fi esta obra puga portar-se a terme. Portem reivindicant-la fa anys. Amb esta construcció, Picassent dona un pas més cap a la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”, afirma l’alcaldessa, Conxa García.

A més, esta infraestructura facilitarà la connexió en bici o a peu des de la zona sur del casc urbà al Barri de l’Omet a través d’una xarxa de camins ciclopeatonals que s’estan millorant.

tracking