ESdiario

La Fira Medieval de Mascarell, Festa d’Interés Turístic Autonòmic

El secretari autonòmic de Turisme destaca que les festes de la Comunitat Valenciana són “un atribut turístic molt rellevant a l'hora de conformar l'oferta turística”

La Fira Medieval de Mascarell, Festa d’Interés Turístic Autonòmic

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a Mascarell, ha lliurat a l’alcalde de Nules, David García, la distinció de Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana a la Fira Medieval de Mascarell.

Cal assenyalar que Mascarell és una població xicoteta emmurallada, única en tota la Comunitat Valenciana, declarada bé d’interés cultural, que pertany al municipi de Nules.

Durant aquest acte de reconeixement, Francesc Colomer ha destacat la importància d’aquest distintiu, perquè encara que “hi ha moltes fires medievals, a Mascarell cobra un significat diferent, perquè el contenidor i el contingut té un significat emocional diferent”.

A més, ha assenyalat que la fira ingressa ara en el “club de les festes d’interés turístic autonòmic”.

Colomer ha volgut remarcar la importància de les festes que se celebren a la Comunitat Valenciana. Així, ha assenyalat que “és tot un atribut turístic molt rellevant a l’hora de conformar la proposta de valor que és l’oferta turística de la Comunitat Valenciana”.

A més, ha explicat que aquest dissabte hi ha una convocatòria de la Comissió de Festes i Tradicions de la Comunitat Valenciana, creada recentment per a identificar les festes de la Comunitat com als grans esdeveniments que ens singularitzen i ens fan ser diferents i originals.

Per la seua banda, l’alcalde de Nules, David García, ha agraït a Turisme Comunitat Valenciana el fet d’“estar sempre reforçant les iniciatives que proposem, com la declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic a la Fira Medieval de Mascarell”.

Durant la visita de Francesc Colomer, l’alcalde de Nules ha aprofitat per a ensenyar-li la nova Tourist Info Nules-Mascarell, que obrirà en uns dies a l’ajuntament de Mascarell. David García ha explicat que “un dels compromisos que teníem era donar un ús a l’ajuntament” de Mascarell.

tracking