ESdiario

Parc Sagunt I adjudica una de les últimes parcel·les en venda per valor de 290.0

Espais Econòmics Empresarials obri el termini de presentació d'ofertes fins a mitjan abril per a optar a l'adjudicació de les últimes 4 parcel·les disponibles

Parc Sagunt I adjudica una de les últimes parcel·les en venda per valor de 290.0

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Parc Sagunt ha adjudicat la parcel·la I.T.2.1 d’ús industrial terciari amb una superfície de 2.000 metres quadrats a l’empresa Packaging & Property Investing SL, per valor de 290.000 euros sense IVA.

Espais Econòmics Empresarials SL ha obert un nou termini de presentació d’ofertes fins al pròxim 13 d’abril per a optar a l’adjudicació de les últimes 4 parcel·les en venda del parc empresarial, una gran oportunitat per a implantar-se en uns dels centres logístics més grans d’Espanya.

Dels 38.071 metres quadrats disponibles en Parc Sagunt I, els terrenys I-2.7 i I-9.7, tots dos d’ús industrial, tenen una superfície de 6.500 m² i 12.081 m² i un import inicial de 747.500 euros (sense IVA) i 1.389.315 euros (sense IVA), respectivament.

D’altra banda, les altres dues parcel·les són d’ús terciari, en concret la T-1.3 té una extensió de 15.860 metres quadrats i un preu inicial de 2.442.440 euros (sense IVA); mentre que la segona parcel·la té una extensió més reduïda, 3.630 metres quadrats, un preu inicial de 450.120 euros (sense IVA) i s’hi pot situar el primer hotel boutique de fins a quatre plantes al parc logístic.

Aquests últims quatre solars disponibles tenen una configuració i una ubicació privilegiades, tres d’aquests se situen enfront del paratge natural de la Marjal i la zona verda de Parc Sagunt I.

Les obres d’integració paisatgística i enjardinament que conformaran aquesta zona verda començaran pròximament, amb un termini d’execució de 12 mesos.

Aquest projecte d’integració paisatgística i enjardinament preveu diverses accions, entre les quals l’enjardinament del perímetre sud-est i sud-oest del parc, mitjançant una gran varietat de vegetació arbustiva, o la construcció d’un recorregut de vianants i ciclistes de quasi 5 km, que serviran per a millorar la transició a la Marjal i esmorteir l’impacte ambiental sobre aquest territori.

tracking