ESdiario

Tresors amb història' et convida al programa del 23 d'abril a Morella

Comencen les gravacions de la tercera temporada del programa que presenta Carolina Ferre torna a la recerca dels tresors més emblemàtics dels valencians dels últims 200 anys.

Els experts de tresors amb historia

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Tresors amb història, el programa de Carolina Ferre en À Punt, arranca la tercera temporada a la recerca dels objectes que han perfilat la forma de vida dels valencians i valencianes. La filosofia del programa és, a través d'objectes dels últims 200 anys, narrar la història de la Comunitat Valenciana. El programa busca ferramentes del camp, indumentària tradicional, estris de la vida quotidiana o relacionats amb els esports o la cultura... Qualsevol objecte amb una història significativa i un valor emotiu per als propietaris i familiars.

Carolina Ferre i el seu equip d'historiadors, format per Irene Ballester, Vicent Baydal i Joan Seguí, els experts Paco Lloret, Susi Díaz i, com a novetat, Pep Gimeno Botifarra, visitaran deu noves localitzacions icòniques de la Comunitat Valenciana on organitzarem un gran esdeveniment i analitzarem els objectes que han marcat les nostres vides.

Una d'aquestes gravacions serà a l'Ajuntament de Morella, el diumenge 23 d'abril i volem convidar-vos a la localitat i a la comarca dels Ports a participar de forma activa al programa. Tresors amb història necessita la vostra ajuda per a construir l'arxiu que represente el patrimoni cultural valencià dels últims 200 anys. Els millors tresors passaran a formar part de l'exposició que organitzarà l'ETNO, el Museu Valencià d'Etnologia.

Estem a la recerca d'objectes de Morella i dels voltants, busquem aquests tresors que amaguen històries meravelloses. No dubteu a buscar aquestes peces úniques i pujar-les al web www.tresorsambhistoria.es o enviar un correu a info@tresorsambhistoria.es. El vostre tresor familiar podria aparéixer al programa i ser una de les peces estrela de l'exposició de Tresors amb història.

tracking