Cerrar

L’Ivace aprova nous plecs de sòl industrial a Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert

El termini per a presentar les sol·licituds comença el 19 de juliol de 2023 i conclou el 3 de juny de 2024

Polígon industrial de Utiel

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, ha publicat aquest dimarts, 18 de juliol, el concurs que regeix els nous plecs per a la comercialització de sòl industrial disponible als parcs empresarials de l’Ivace en Nuevo Tollo d’Utiel, L’Espartar III de Xixona i El Campaner d’Alcalà de Xivert.

Preveuen diverses modalitats per a l’adquisició de sòl industrial de qualitat, com ho són la compravenda, la compravenda amb pagament ajornat i el dret de superfície.

Es tracta d’atractives condicions en les quals es continuen mantenint preus competitius amb la finalitat de facilitar i ajudar empreses, pimes i persones treballadores autònomes en l’adquisició de sòl industrial per a la posada en marxa dels seus projectes, contribuint així a la generació d’ocupació i a l’atracció d’inversions.

D’aquesta manera, els preus establits en el plec són 44 euros/metre quadrat en El Campaner, 44 euros/metre quadrat en Nuevo Tollo i 36 euros/metre quadrat en L’Espartar III.

Criteris d’adjudicació

Tal com recull el DOGV, les sol·licituds presentades per a l’adquisició de sòl industrial seran objecte de valoració en concurrència competitiva, i la forma d’adjudicació serà mitjançant el concurs que s’acaba de publicar.

Entre els criteris per a avaluar-les es valorarà el nombre de nous llocs de treball, el manteniment d’ocupació, la integració de personal treballador amb diversitat funcional o un altre que preveja la legislació en matèria de protecció social, així com la creació d’ocupació d’empreses d’economia solidària, comerç just, cooperatives i associacions de caràcter social.

També es tindrà en compte que l’empresa s’haja de desplaçar del nucli de població del municipi; la inversió del projecte industrial, i en R+D+I, i la prestació de serveis complementaris que afavorisquen la resta d’empreses instal·lades al parc empresarial.