Cerrar

Inicia la venda de localitats per a veure les processons de Setmana Santa

El preu de les localitats va de 5 euros a 7 euros

Plaça de Baix.

Publicado por
Y. C.

Creado:

Actualizado:

Des del dimecres 29 de març estan a la venda les localitats per a veure els passos de les desenes de confraries i germanors que ixen a processionar pels carrers de la ciutat en Setmana Santa. La caseta de venda de localitats, situada en la Plaça de Baix, està laborant amb horari de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Tot aquell que estiga interessat té fins al Divendres Sant, 7 d'abril, per a obtindre el seu lloc. El preu de les localitats és de 5 euros per a les processons de Diumenge de Rams a la vesprada fins al Dijous Sant, i de 7 euros per a les localitats del Divendres Sant.

Com és habitual, en la Plaça de Baix s'habilitarà una zona perquè les persones amb cadires de rodes puguen presenciar les processons de manera gratuïta.

Enguany s'inclou una novetat: la celebració de la I Tamborrada ‘Ciutat d'Elx’, que tindrà lloc el dissabte 8 d'abril en la Plaça de Baix. Després de la cercavila prèvia pel centre de la ciutat, es realitzarà a les 12.00 hores l'acte denominat “Trencar l'hora” que suposarà l'inici del toc de tambor simultani de centenars de persones.