ESdiario

La Generalitat convoca dues beques per a realitzar estudis al Col·legi Europa

Les ajudes compten amb una dotació de 52.000 euros i sufraguen part de l'import de les despeses de matrícula, allotjament i manutenció

Imatge d'arxiu

Publicado por
Juanjo Morote

Creado:

Actualizado:

La Generalitat, a través de la Secretaria Autonòmica per a la Unió Europea i les Relacions Externes, ha convocat 2 beques per a realitzar estudis de postgrau al Col·legi Europa durant el curs acadèmic 2023-2024, directament relacionats amb les dimensions polítiques, jurídiques, econòmiques o internacionals de la integració europea.

Les beques tenen una duració de deu mesos i compten amb una dotació de 52.000 euros, destinats a sufragar part de l’import de les despeses de matrícula, allotjament i manutenció en qualsevol de les dues seus del Col·legi Europa situades a la ciutat belga de Bruges i a la ciutat Polonesa de Natolin.

Els requisits per a optar a les beques, segons estableixen les bases reguladores d’aquesta convocatòria, són tindre nacionalitat espanyola o de qualsevol altre país de la Unió Europea; ser residents o haver realitzat estudis en un centre universitari de la Comunitat Valenciana; haver sigut preseleccionat o preseleccionada per al programa objecte de les beques pel Col·legi Europa, i aportar el justificant, així com no incórrer en cap de les prohibicions que estableix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

A més, tampoc podran optar a aquestes beques aquelles persones que hagen cursat estudis al Col·legi Europa.

Les sol·licituds es poden fer a partir del pròxim dijous, 6 d’abril, de manera exclusivament telemàtica, a través de la seu electrònica de la Generalitat. El termini establit per a poder fer la sol·licitud és de 15 dies.

El Col·legi Europa, creat en 1949 per iniciativa del Congrés de la Haia, és l’institut de postgrau d’estudis europeus més antic, i un dels més prestigiosos per la qualitat i la varietat dels seus programes d’estudis. La seua idea fundacional va ser establir una institució on les persones graduades universitàries dels diversos països europeus estudiaren les seues carreres relacionades amb la cooperació i la integració europees.

tracking