ESdiario

Un incendi a Torrevieja deixa a 2 persones intoxicades i 15 desallotjades

El foc es va originar al voltant de les 23.15 hores d'anit en un habitatge d'un edifici de cinc altures del carrer del Timó de Torrevieja.

El foc va acabar per afectar a tot l'habitatge. Font externa

El foc va acabar per afectar a tot l'habitatge. Font externa

Publicado por
Y. C.

Creado:

Actualizado:

Unes 15 persones van haver de ser evacuades d'un edifici a Torrevieja i altres dos van ser ateses a causa d'una intoxicació per fum, després que un incendi consumira una dels habitatges situats en la segona planta de la infraestructura residencial.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han informat que el foc es va originar al voltant de les 23.15 hores d'anit en un habitatge d'un edifici de cinc altures del carrer del Timó de Torrevieja.


A conseqüència de l'incendi, que va generar molta flama i una densa columna de fum, 15 persones van haver de ser desallotjades de l'edifici i altres dues ateses per serveis sanitaris per inhalació de fum.

En l'operatiu per a sufocar les flames van participar una Unitat de Comandament de Prefectura (UMJ); una Bomba Urbana Pesada (BUP); un sergent; un cap; i cinc bombers del Parc de Torrevieja.

No va ser fins al voltant de la 1.00 de la matinada, segons mitjans locals, que els bombers van donar per conclosos els treballs d'extinció i ventilació del foc, el qual va acabar per afectar a tot l'habitatge.

tracking