Cerrar

Liciten la redacció del projecte de l'Institut de Gran Alacant

El projecte donarà cabuda a 1.120 alumnes i estarà situat al costat del col·legi Vicenta Ruso.

Liciten la redacció del projecte de l'Institut de Gran Alacant

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Junta de Govern va aprovar aquesta setmana traure a licitació pública el projecte de redacció del nou institut de Gran Alacant per un total de 877 mil euros. El concurs púbic preveu la redacció, la direcció d'obra i el pla de seguretat.

La regidor d'Educació, Trini Ortiz subratlla que “el nou institut de Gran Alacant estarà situat en la parcel·la contigua al col·legi Vicenta Ruso i és una obra molt esperada, que s'executarà amb càrrec al pla EDIFICANT, i que preveiem que tinga un cost pròxim als 17 milions d'euros”.

El nou Institut està projectat per a un total de 1.120 alumnes, amb 24 aules de secundària, 8 de batxillerat i 4 de formació professional, en una parcel·la de 24 mil metres quadrats.

Ortiz indica que “portem anys reclamant la construcció del nou Institut en Gran Alacant, perquè és, igual que el segon col·legi que ja ha començat, una obra importantíssima per al barri. Fins hui centenars d'escolars han hagut de desplaçar-se fins a Santa Pola per a anar a l'Institut i això és una cosa que es resoldrà amb la construcció del nou IES, que esperem que l'obra puga començar abans de final de 2023”.

L'Ajuntament de Santa Pola, a petició de l'AMPA de Gran Alacant, ha sol·licitat la creació d'una secció en la zona del nou institut perquè els joves no s'hagen de desplaçar fins a la construcció del nou centre.