ESdiario

El MUPE se suma per segon any a la celebració del dia de l'Orgull Friki

El joc en línia ‘POKÉMON, edició paleontològica’ i una visita guiada tematizada el divendres 26 de maig seran les accions del museu.

El MUPE se suma per segon any a la celebració del dia de l'Orgull Friki

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Museu Paleontològic d'Elx (MUPE) celebra per segon any consecutiu el Dia de l'Orgull Friki per a posar en relleu la connexió existent entre la paleontologia i el món friki. Així, a partir de hui 25 de maig estarà disponible a través de les xarxes socials del museu il·licità l'activitat en línia ‘POKÉMON, edició paleontològica’. És un joc en el qual els usuaris descobriran la relació entre el món Pokémon i la paleontologia, i més concretament la seua vinculació amb les col·leccions del MUPE.

Així mateix, aquest divendres 26 de maig a les 17.30 hores, es durà a terme una visita guiada tematizada en la qual diferents elements frikis es relacionaran amb fòssils. Totes dues activitats són gratuïtes i es realitzaran al costat de ‘Homelands’, botiga d'oci alternatiu a Elx. Per a participar serà necessari inscriure's telefonant al 965458803.

Cada 25 de maig se celebra el Dia de l'Orgull Friki, una data que coincideix amb l'estrena en 1977 de la saga ‘Star Wars’. Una jornada per a reivindicar el valor cultural de gèneres com la fantasia i ciència-ficció, així com del còmic, els videojocs i els jocs de taula, entre altres. D'aquesta manera, amb la posada en marxa d'aquesta iniciativa, el Museu Paleontològic d'Elx busca acostar la paleontologia des d'un punt de vista diferent, sent el patrimoni geològic i paleontològic l'eix principal.

tracking