Cerrar

La Casa d'Andalusia inicia les seues festes de la Verge de la Rosada

La regidora de Festes, Mariola Galiana, i l'edil de Cultura i Camina-luza de l'Any, Marga Antón, assisteixen a l'acte que ha tingut lloc aquesta vesprada en la Parròquia Sagrat Cor de Jesus

La Casa d'Andalusia inicia les seues festes de la Verge de la Rosada

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El pregó de La nostra Senyora la Verge de la Rosada a càrrec de la sòcia i una de les fundadores de la Casa d'Andalusia, Carmen Rodríguez s'ha celebra-do aquest dissabte en la Parròquia del Sagrat Cor de Jesús amb la presen-cia de la regidora de Festes, Mariola Galiana, l'edil de Cultura i Andalusa de l'Any, Marga Antón, i el president de l'entitat, Juan José Jaimez.

Un emotiu acte que dona pas a les activitats d'aquesta festivitat que conti-nuarán amb un tridu a la Verge a la fi de maig i amb la Romeria el pró-ximo 9 de juny des de la Parròquia del Sagrat Cor de Jesús fins al Pantà.

Després del pregó, la Casa d'Andalusia ha obsequiat a les regidores amb un ram de flors i amb una placa commemorativa a la pregonera per la seua labor a la Casa d'Andalusia durant els últims 33 anys.

L'esdeveniment ha continuat amb un sopar de gala en la seu de la Casa d'Andalucía que ha estat amenitzada amb l'actuació a càrrec de Yolanda Garcia..