ESdiario

3 ciclistes de l'Escola BTT de Coloma de La Nucia guanyen l'Open Autonòmic

El campionat autonòmic va finalitzar a Onda dissabte passat

3 ciclistes de l'Escola BTT de Coloma de La Nucia guanyen l'Open Autonòmic

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Valeria Chamorro, Ainhoa Cano i Martina Cano es van proclamar campiones del “Open Comunitat Valenciana BTT-Ral·li 2023 Escoles” en les seues respectives categories, dissabte passat a Onda. Les tres ciclistes de l'Escola de BTT “La Nucia Coloma Bike Club” van pujar pel cap alt alt del calaix com a campiones autonòmiques de bicicleta de muntanya, després d'una gran temporada.

Després de tretze proves dissabte passat finalitzada el “Open Comunitat Valenciana BTT-Ral·li 2023 Escoles” en la localitat castellonenca d'Onda. En ella van competir les més joves promeses del ciclisme valencià tant masculí com femení en la modalitat de BTT (bicicleta de muntanya), amb un total de 250 participants.

Entre ells cinc ciclistes de les Escola de BTT “La Nucia Coloma Bike Club” que van tindre una gran actuació: Valeria Coloma Chamorro primera en Aleví fem. 1 any, Ainhoa Cano primera en Aleví fem. 1, Martina Cano primera en Promeses fem. 2, Sofía Barba 7a en Promeses Femení 1 i Richard Barba 5é en Principiants masculí 1.

Tres campiones autonòmiques En aquesta última prova d'Onda de l'Open BTT CV d'Escoles en finalitzar el lliurament dels trofeus a tots els guanyadors de la prova, es van entregar els trofeus als campions del circuit autonòmic BTT 2023, entre els quals hi havia tres ciclistes de l'Escola BTT “La Nucia Coloma Bike Club”: Valeria Chamorro, Ainhoa Cano i Martina Cano. En categoria Aleví femení de primer any es va proclamar campiona autonòmica Valeria Coloma Chamorro, després de fer ple i guanyar en totes les carreres que ha participat.

Ha finalitzat primera amb 450 punts, la màxima puntuació. Avantatjant en 78 punts a la segona classificada de la general Tehya García Ortega. Ainhoa Cano Melgar va guanyar l'autonòmic en la categoria Aleví Femení de segon any, també amb 450 punts, guanyant 11 de les 13 prova del circuit.

La ciclista de l'Escola BTT “La Nucia Coloma Bike Club” ha hagut d'emprar-se a fons per a guanyar a la crevillentina Erika Pérez amb 426 punts. També va aconseguir el mallot groc final la ciclista Martina Cano Melgar en categoria Promeses femení de segon any amb 444 punts.

Destacar també els resultats de Sofía Barba Serrano que va finalitzar novena amb 238 punts, en la general de Promeses Femení 1 i de Richard Barba Serrano que va concloure l'Open en 12a posició amb 303 punts.

Escola nuciera L'escola de BTT “La Nucia Coloma Bike Club” és un projecte de formació esportiva està impulsat per l'ex ciclista professional Carlos Coloma, medalla de bronze en les Olimpíades de Riu 2016 i tot un referent en el món del bicicleta de muntanya. En ella s'aprén tot el relacionat amb aquest esport i que a més d'entrenar i competir, té un enfocament formatiu i lúdic buscant que la pràctica siga divertida per a l@s niñ@s.

A més, La Nucia Coloma Bike Club ha programat el seu segon “Campus Estiu MTB” a La Nucia, que es desenvoluparà del 24 al 28 de juliol. Una activitat enfocada a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys, amb places limitades.

La inscripció per al “II Campus Estiu MTB La Nucia Coloma Bike Club” ja està oberta en https://forms.gle/Ymtg3AUQP88Vxs516

tracking