Cerrar

La UMH inaugura l'exposició ‘Xarxes de Dones Confia’

La UMH inaugura l'exposició ‘Xarxes de Dones Confia’

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Unitat d'Igualtat de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i Treball Solidari han organitzat l'exposició HEURA ‘Xarxes de Dones Confia’, que s'inaugurarà demà divendres, 2 de juny, a les 10.00 hores, en el vestíbul de l'edifici Altabix del campus d'Elx.

La vicerectora de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH, Asunción Amorós Marco, al costat del tècnic de l'entitat Javier Álvarez seran els encarregats d'inaugurar la mostra, que romandrà oberta al públic fins al 30 de juny. La Unitat d'Igualtat de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i Treball Solidari han organitzat l'exposició HEURA ‘Xarxes de Dones Confia’, que s'inaugurarà demà divendres, 2 de juny, a les 10.00 hores, en el vestíbul de l'edifici Altabix del campus d'Elx.

La vicerectora de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH, Asunción Amorós Marco, al costat del tècnic de l'entitat Javier Álvarez seran els encarregats d'inaugurar la mostra, que romandrà oberta al públic fins al 30 de juny.

Aquesta exposició impulsa l'autoocupació en dones en risc d'exclusió social i/o financera per a afavorir la seua integració social. La mostra, finançada pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, visibilitza l'experiència de 17 dones d'orígens molt diversos (el Brasil, Colòmbia, l'Equador, Espanya, Nigèria i el Senegal, entre altres), en la seua majoria migrants i amb residència a Madrid, Barcelona i Mallorca.

Més informació: https://igualdad.umh.es/2023/05/29/exposicion-heura-redes-de-mujeres-confia/