ESdiario

Detenen a un home per robatori amb violència en un basar multipreu

En ser sorprés pel treballador del comerç situat al carrer Bisbe Winibal, l'implicat va reaccionar violentament, ocasionant-li un hematoma en un ull i estripant la seua samarreta

Detenen a un home per robatori amb violència en un basar multipreu

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Policia Local d'Elx va arrestar a un home de 38 anys el dimarts 16 de maig, sobre les huit de la vesprada, per un presumpte delicte de robatori amb violència en un basar multipreu situat al carrer Bisbe Winibal.

L'empleat de la botiga, que va poder retindre al subjecte fins a l'arribada dels agents municipals, va explicar que aquest va intentar sostraure diversos articles ocultant-los entre les seues pertinences mentre donava voltes pels corredors.

En ser sorprés, i en requerir-li el treballador que retornara immediatament els productes, va reaccionar increpant i colpejant al treballador en el rostre, causant-li un hematoma en un ull i estripant la seua samarreta durant el forcejament.

L'implicat, que era un vell conegut dels uniformats per fets similars, va continuar exhibint una actitud cada vegada més agressiva i alterada, per la qual cosa va ser reduït en la via pública i traslladat a dependències policials.

tracking