ESdiario

Mazón defensa el model turístic de Benidorm i la seua capacitat empresarial

El responsable institucional ressalta el potencial creixement del turisme com a motor econòmic de la Comunitat Valenciana

Mazón defensa el model turístic de Benidorm i la seua capacitat empresarial

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha participat aquest matí en la X Jornada de Turisme #eresturismo que ha organitzat l'Associació Valenciana d'Empresaris -AVE- a Benidorm. Davant un auditori de més de 300 persones, Mazón ha advocat per defensar el model turístic de la província des de la perspectiva empresarial, que treballa per implementar serveis i millorar la qualitat d'aquests.

“Aquestes jornades són estratègiques per al turisme i s'han consolidat ja com una referència quant a l'estudi, anàlisi, preservació i potenciació del nostre model”, ha manifestat Mazón, per a qui el perfeccionament de l'anàlisi de dades i de la cerca de nous mercats, “sempre des de la perspectiva empresarial de la millora de la qualitat i de les empreses, enteses aquestes com el conjunt d'empresaris i treballadors del sector turístic, és inqüestionable”.

El president de la Diputació i del Patronat Costa Blanca ha assegurat que el model de Benidorm “és un model que funciona, és exemplar, sostenible, respectuós i democràtic d'accessibilitat al turisme”. Per això, ha insistit que, si no existira Benidorm, “el dret laboral i sindical de moltíssims espanyols de poder gaudir de vacances seria més difícil, perquè gràcies a ell molta gent pot tindre vacances, que d'una altra manera no tindria”.

El responsable institucional, qui ha sigut rebut a l'Hotel Villaitana de la capital turística de la Costa Blanca per l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i pel president d'AVE, Vicente Boluda, ha volgut agrair a aquesta entitat i a la resta d'associacions empresarials que s'han sumat a aquesta jornada, “el fet que hagen posat de marxa de nou aquesta importantíssima cita que és referència en la Comunitat Valenciana, amb el reforç de la Costa Blanca”.

Davant els mitjans de comunicació congregats en aquesta jornada professional, Mazón ha reiterat el seu suport al model turístic de la província d'Alacant, ha advocat per eliminar la taxa turística i ha apostat per implementar serveis que posicionen el destí de la Costa Blanca com un dels més ben preparats i amb major oferta complementària del país.

Així mateix, ha felicitat els professionals del sector de la província per marcar el full de ruta a seguir, a la qual se sumen organismes i institucions públiques en suport a aquesta estratègia, i per demostrar la seua capacitat de superació, innovació i qualitat.

L'esdeveniment, al qual han assistit nombrosos responsables institucionals i empresarials del territori, entre ells el president i la secretària d'Hosbec, Fede Fuster i Nuria Montes, o el president i la secretària de la CEV, Salvador Navarro i Esther Guilabert, respectivament, ha comptat amb tres ponències per a abordar la situació i perspectives de futur del turisme; la innovació com a palanca de lideratge i l'empresa familiar en el sector, així com dues taules redones sobre emprenedoria i empresariat.

tracking