Cerrar

Costa Blanca incentiva l'arribada de visitants i mascotes

El Patronat Provincial de Turisme organitza diverses accions esportives i d'oci en les quals participen dues reconegudes influencers de França i Bèlgica amb els seus animals de companyia

Costa Blanca incentiva l'arribada de visitants i mascotes

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Patronat Costa Blanca ha desenvolupat durant aquests dies una sèrie d'accions enfocades al turisme amb mascotes, dins del Pla Operatiu de Promoció de l'organisme de la Diputació d'Alacant. En aquesta proposta, plantejada en aquesta ocasió per al mercat francòfon, han participat dues reconegudes professionals de les xarxes socials de França i Bèlgica que sumisquen prop de dos milions de seguidors en Instagram, TikTok i YouTube.

L'ens de la Diputació d'Alacant ha organitzat durant diverses jornades, en col·laboració amb les Oficines Espanyoles de Turisme de tots dos països i a través de Turespaña, un programa de visites a les localitats de Dénia, Benidorm, Altea, Santa Pola i El Campello, amb diferents recursos i experiències pet friendly.

Activitats aquàtiques en caiac o cicloturisme han sigut alguns dels plans organitzats. A més, aquestes creadores de contingut han tingut l'oportunitat de descobrir també l'interior de la província d'Alacant, amb una escapada al municipi de Sella per a realitzar la Ruta de l'Aigua.

Segons ha concretat el director del Patronat Costa Blanca, José Mancebo, els viatges ‘Pet Friendly’ “suposen un nínxol de mercat l'auge propícia del qual l'impuls d'una oferta especialitzada amb infraestructures, recursos i espais que s'adapten a les mascotes”.

En aquesta línia, durant la present anualitat, tal com ha recordat, “hem presentat una campanya específica amb l'objectiu de crear un nou producte turístic enfocat en aquest segment, en el qual les experiències vacacionals s'adapten als visitants i als seus animals de companyia”.

Prèviament, en 2022 el Patronat Provincial de Turisme va llançar una convocatòria d'ajudes per a entitats sense ànim de lucre enfocada a la creació d'un segell distintiu per a identificar aquells establiments que admeten la presència d'animals, segons ha traslladat Mosso.