Alibek Kachmazov guanya el IV Open Internacional David Ferrer

Torneig ITF M25 que va reunir 100 tennistes de 23 països

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

Ahir diumenge Alibek Kachmazov es va proclamar campió de l'IV Open Internacional David Ferrer ITF M25 La Nucia, després de véncer en la final al tennista espanyol Carlos Sánchez Jover. Aquest torneig es va desenvolupar en les pistes de terra batuda de l'Acadèmia de Tennis Ferrer de La Nucia, amb la participació de 100 tennistes de 23 nacionalitats. En dobles es van proclamar campions la dupla formada per l'egipci Amr Elsayed i el xinés Fajing Sun.

Aquest IV Open Internacional David Ferrer ITF M25 va ser organitzat per l'Acadèmia Tennis Ferrer amb la col·laboració de la Real Federació Espanyola de Tennis, la Diputació d'Alacant i l'Ajuntament de La Nucia. Un torneig professional ITF M 25 de La Nucia, que reparteix 25.000 dòlars en premis entre els guanyadors del torneig.

Alibek Kachmazov guanya l'individual

El tennista rus Alibek Kachmazov va ser el guanyador d'aquesta quarta edició del IV Open Internacional David Ferrer ITF M25 La Nucia, després de véncer en la final a l'espanyol Carlos Sánchez Jover, per 6-3 i 6-1. Kachmazov de 20 anys, era el cap de sèrie nº2 del torneig i un dels favorits per a emportar-se la victòria. Actualment ocupa el lloc 331 de l'ATP.

Eslayed i Sun s'emporten “el dobles”

Aquest torneig internacional de tennis ITF M25 va comptar també amb quadre de dobles, on es van emportar la victòria la parella formada per l'egipci Amr Elsayed i el xinés Fajing Sun; que van derrotar en la final als germans grecs Dimitris i Stefanos Sakellaridis, per 6-2 i 6-3.

Setmana d'intens torneig

Del 29 de maig fins al 4 de juny sobre les pistes de terra batuda de l'Acadèmia Tennis Ferrer de La Nucia es va desenvolupar el quadre principal d'aquest IV Open Internacional David Ferrer de Tennis. L'individual masculí estava compost per 32 jugadors i el de dobles per 16 parelles (32 jugadors). Anteriorment es diputó la fase prèvia del torneig on van participar 64 jugadors, dels quals 8 van passar al quadre principal del torneig.