Cerrar

El Cupó Cap de setmana de l'ONCE reparteix 240.000 euros a Albatera

El Cupó Cap de setmana de l'ONCE reparteix 240.000 euros a Albatera

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Cupó Cap de setmana de l'ONCE ha repartit 240.000 euros a Albatera, en el sorteig del dissabte, 3 de juny. El venedor de l'ONCE José Delgado Rubira, adscrit a l'Agència d'Orihuela, és qui va portar la sort a Albatera amb aquest Cupó Cap de setmana amb un Sueldazo que ha repartit en un dels seus clients habituals, al punt de venda Carretera de l'Hondón, 1.

El Sueldazo del Cap de setmana de l'ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seua comercialització, implementa controls per a neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures.

L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 agents venedors de l'Organització. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es , i en establiments col·laboradors autoritzats.