ESdiario

Carlos Mazón rep al Club Handbol Elx després del subcampionat de lliga

Carlos Mazón rep al Club Handbol Elx després del subcampionat de lliga

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha rebut aquest matí en el Saló de Plens del Palau Provincial a les jugadores de l'AtticGo Club Handbol Elx després de proclamar-se, la setmana passada, subcampiones de la Lliga Guerreres Iberdrola. El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha rebut aquest matí en el Saló de Plens del Palau Provincial a les jugadores de l'AtticGo Club Handbol Elx després de proclamar-se, la setmana passada, subcampiones de la Lliga Guerreres Iberdrola.

Acompanyes pel seu entrenador, Joaquín Rocamora, el president de l'entitat, Juanjo Ávila, i altres membres de la junta directiva, l'equip ha rebut la felicitació de Mazón per “tan brillant temporada”. “És un orgull comptar en la nostra terra amb un conjunt com el vostre, exemple d'esperit de superació i sacrifici i model a seguir per a tantes i tantes xiquetes per a les quals us heu convertit en un referent”, ha afegit el responsable provincial, qui ha estat acompanyat pels diputats Juan de Dios Navarro i Eduardo Dolón.

Així mateix, el president ha reiterat el compromís de la Diputació d'Alacant amb el foment de l'esport, en general, i amb el club il·licità, en particular, “als qui us estem més que agraïts per portar el nom de la nostra província més enllà de les nostres fronteres”.

Per part seua, el president de l'equip ha destacat el suport rebut per la institució provincial, “un suport essencial que ens ajuda a continuar lluitant per collir grans èxits”.

tracking