ESdiario

S'ultimen els preparatius de l'exposició d'Hannibal Laguna al Palau Provincial

‘El Secret del Glamur’ s'inaugura la setmana vinent amb icònics i exclusius models del dissenyador, que celebra el 35 aniversari de la signatura.

S'ultimen els preparatius de l'exposició d'Hannibal Laguna al Palau Provincial

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La feminitat, el romanticisme i la sofisticació han començat a instal·lar-se en el Palau Provincial per a configurar l'exposició "El Secret del Glamur". Amb aquesta mostra, organitzada per la Diputació d'Alacant, la signatura alacantina Hannibal Laguna tanca la celebració del seu 35 aniversari.

El diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, ha manifestat que es tracta d'una ocasió única i innovadora per a “reconéixer i impulsar el sector de la moda, no sols des de la seua faceta industrial, sinó també com un element més de l'àmbit de la cultura, de la mà d'una de les cases d'alta costura espanyoles més emblemàtiques i amb major projecció internacional”. L'exposició, comissariada per la periodista Cristina Martinez amb la direcció creativa d'Anníbal Angulo, es podrà visitar fins al pròxim 15 de setembre.

Més d'una trentena de maniquins, amb altres punts exclusius dissenys, han començat a prendre forma a la sala d'exposicions, convertida en una passarel·la temporal per la qual desfilaran, a partir del pròxim dijous 15 de juny, alguns dels vestits més icònics de la signatura. Entre ells, els que han vestit estreles com Victoria Beckham, Demi Moore, Rocío Jurado o Garbiñe Muruguruza, i altres que s'han exhibit en espais com l'IVAM, l'Institut Cervantes o el Museu Cerralbo.

La proposta inclourà un espectacular disseny expositiu, el muntatge del qual ha començat aquesta setmana i inclou una desena de fotografies de models en desfilades. Aquestes reproduccions, elaborades en suports de tela de prop de tres metres d'altura, es combinen amb enormes espills com a elements fonamentals de la història de la moda i de la seua evolució en la societat.

També es troben ja en aquest espai expositiu de la institució provincial grans panells i suports de pedra de gran pes, realitzats per Neolith, que mostraran quatre de les nou escultures en pedra sinterizada que Anníbal Angulo va realitzar en 2020 inspirades en el cosmos.

D'altra banda, els complements són una part fonamental en la història d'Hannibal Laguna i, per això, la sala mostrarà també una selecció de joies, ulleres, bosses i cosmètics que el dissenyador ha desenvolupat de manera paral·lela als vestits.

tracking