ESdiario

L’Aeroport de Castelló tramita la apertura d'un centre de manteniment d’aeronaus

La companyia planteja la construcció d’un hangar de 450 metres quadrats per a treballs de conservació d’avionetes

Aeroport de Castelló

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

La societat pública Aeroport de Castelló ha tramitat la sol·licitud d’una empresa per a la construcció i la posada en marxa d’un centre de manteniment d’aeronaus.

La companyia que ha formulat la petició planteja l’execució, a l’aeroport, d’un hangar de 450 metres quadrats i una plataforma de 300 metres quadrats destinats al manteniment d’avionetes.

Les normes d’Aerocas estableixen que quan es reben propostes d’aquesta classe, una vegada analitzades i acceptades, se’n fa publicitat perquè qualsevol persona o empresa puga formular ofertes alternatives i s’obri un termini per a la presentació d’altres projectes.

Aquesta nova inversió entronca amb l’objectiu de l’Aeroport de Castelló de fomentar la implantació a les instal·lacions de l’activitat MRO (manteniment, reparació i operacions d’aeronaus), caracteritzada per l’especialització i l’alt valor afegit.

Diverses companyies del sector aeronàutic operen a l’aeroport castellonenc, que, junt amb la iniciativa privada, ha posat en marxa noves àrees d’expansió i ha promogut instal·lacions dedicades el desenvolupament d’activitats industrials.

En aquest sentit, la implantació a l’aeroport de cicles de Formació Professional de la branca aeronàutica suposa un factor de competitivitat, ja que afavoreix que les empreses disposen de personal qualificat.

tracking