ESdiario

L'Aeroport de Castelló supera el nombre de passatgers anuals

La instal·lació aconseguix el seu millor registre a l’octubre i, quan falten dos mesos per a tancar l’any, supera la meta dels 250.000 passatgers en 2023

Passatgers baixant d'un avió

Publicado por

Creado:

Actualizado:

L’aeroport de Castelló ha tancat el millor mes d’octubre de la seua trajectòria i suma quasi 260.000 passatgers en el còmput anual, i supera, quan falten dos mesos per al tancament de l’any, l’objectiu dels 250.000 usuaris en 2023. D’altra banda, s’ha aconseguit el milió de passatgers des de l’inici dels vols comercials.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha manifestat la seua satisfacció amb estes xifres, “que reflectixen la robustesa i el dinamisme de l’aeroport de Castelló, una infraestructura estratègica per a la Comunitat Valenciana que, any rere any, s’està consolidant com a motor de creixement econòmic i desenvolupament de la província de Castelló”.

L’aeroport ha comptabilitzat a l’octubre 27.414 passatgers, xifra que constituïx el seu millor registre en este mes i que augmenta un 83 % el resultat d’octubre de 2022.

L’aeroport de Castelló tanca així la seua millor campanya estival (comprén de finals de març a finals d’octubre), en la qual ha operat el nombre de vols més gran de la seua trajectòria, corresponents a onze rutes regulars.

D’altra banda, en els deu primers mesos de l’any, la base castellonenca suma 259.685 viatgers, amb la qual cosa ja s’ha superat l’objectiu que es va marcar la societat pública Aerocas per a 2023 d’aconseguir els 250.000 usuaris.

Finalment, l’aeroport ha superat a l’octubre la barrera del milió de passatgers des de l’inici dels vols comercials en 2015.

Quan falten dos mesos per a concloure, l’actual exercici de 2023 ja és el millor en la trajectòria de la infraestructura, i supera àmpliament el resultat de 2022, en què hi va haver quasi 150.000 passatgers.

tracking