ESdiario

Puig ha participat en la celebració del Dia de la Unitat Alemanya a València

El president de la Generalitat destaca que la presència alemanya a la Comunitat Valenciana significa “més ocupació, més innovació i més oportunitats de futur”.

Ximo Puig ha participat en la celebració del Dia de la Unitat Alemanya a València - GVA

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

El president de la Generalitat, Ximo Puig, assegura que la presència alemanya a la Comunitat Valenciana significa “més ocupació, més innovació, més oportunitats de futur i més prestigi internacional” i aposta per estretir llaços amb aquest país.

El cap de l’executiu valencià ha participat en l'acte de clausura del Dia de la Unitat Alemanya, que s'ha celebrat al Col·legi Alemany de València i ha sigut coorganitzat pel Col·legi Alemany i l'Associació Cultural Alemanya a València.

Durant la seua intervenció, el president ha posat l'accent en el lideratge polític, la fortalesa econòmica i els valors del poble alemany, “que representen la reunificació i han forjat l'Europa moderna”. Ximo Puig ha conclòs la seua intervenció apel·lant a la “garantia d’èxit” que suposa la instal·lació a la Comunitat Valenciana de grans empreses alemanyes com Volkswagen i Siemens.

tracking