Cerrar

La Regidoria de Joventut inicia el curs 2022/2023 amb una festa de l’espuma

L'activitat va comptar amb la instal·lació del Punt Violeta per part de la Regidoria d’Igualtat, des d'on es varen realitzar diverses activitats relacionades amb els bons tractes.

La Regidoria de Joventut inicia el curs 2022/2023 amb una festa de l’espuma a la Casa Jove "La Torta" - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

L'àrea municipal de Joventut ha encetat el curs amb una gran festa a les instal·lacions de la Casa Jove. Així, divendres passat, va tindre lloc a "La Torta" una festa de l’espuma, una activitat demandada pels usuaris i usuàries del servei i que va tindre una gran acollida.

"Des de la Regidoria ens agrada escoltar el col·lectiu jove perquè ens traslladen les seues necessitats i propostes. Estar al seu costat i oferir-los allò que els motive, en la mesura de les nostres possibilitats, fa que cobre més sentit encara el treball que fem per oferir-los serveis, activitats i espais des de l'Ajuntament", manifesta al respecte, la regidora de l'àrea d'Infància, Adolescència i Joventut, Raquel Hervás.

Com a novetat, enguany, l'activitat va comptar amb la instal·lació del Punt Violeta per part de la Regidoria d’Igualtat, des d'on es varen realitzar diverses activitats relacionades amb els bons tractes i el respecte cap a les persones.

Per la seua banda, el tècnic de l'àrea de Joventut, Voro Donat, afirma que "Hem apostat per anar de la mà amb les nostres companyes de l'àrea d’Igualtat en cada activitat d’oci nocturn que celebrem. Pensem que els i les joves són la base on s’ha de crear l’arrel del respecte donada la importància del seu potencial social".