Cerrar

El programa municipal "Oci en família" enceta la temporada d'activitats

Diumenge va tindre lloc la primera activitat del curs davall el lema «Els parcs contra el canvi climàtic» on varen participar al voltant de 20 famílies.

El programa municipal "Oci en família" enceta la temporada d'activitats - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut ha donat inici al programa municipal "Oci en família". Diumenge va tindre lloc la primera activitat del curs davall el lema "Els parcs contra el canvi climàtic" on varen participar al voltant de 20 famílies.

La jornada va estar dividida en tres parts interrelacionades entre sí: en primer lloc mitjançant una gimcana on els i les participants havien de trobar unes pistes relacionades amb la temàtica del medi ambient i la importància de preservar els nostres boscos i jardins; seguidament es va realitzar un taller d'aus on es mostraren exemplars d'espècies típiques i les seues costums, el qual enllaçava amb la fabricació d'un au de paper. I per finalitzar, un contacontes participatiu on els menuts i les menudes es sentiren actors i actrius de la màgia dels contes.

Al finalitzar, totes les famílies participants foren obsequiades amb un exemplar del conte representat, i on l'autor del mateix, el qual es trobava present en l'activitat va signar-lo a aquelles que ho sol·licitaren.