ESdiario

Mislata impulsa la ‘Ruleta del comerç’ per fomentar la compra local

El veïnat pot aconseguir diferents regals en la ruleta que està ubicada a la plaça Músic Ibars al llarg del dimarts, 25 d’octubre, amb motiu del Dia del Comerç Local.

Mislata impulsa la ‘Ruleta del comerç’ per fomentar la compra local - AJUNTAMENT MISLATA

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

L’Ajuntament de Mislata organitza la ‘Ruleta del Comerç’, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), amb l’objectiu de promocionar l’oferta comercial i de serveis existents a la ciutat. La campanya, impulsada amb motiu del Dia del Comerç Local en la Comunitat Valenciana, permetrà als mislaters i mislateres aconseguir diferents regals al participar en la ruleta.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, ha volgut destacar que “comprant en el comerç local seguim donant-li vida i apostant pel nostre veïnat i pel desenvolupament de la nostra ciutat, i per això seguim recolzant-lo”. Per un altra banda, el regidor de Comerç i Emprenedoria, Martín P. Leal, afirma que “el comerç de Mislata és proximitat, qualitat i bon tracte” i afig que “els mislaters i mislateres saben apreciar aquest valor afegit del seu comerç”.

La ‘Ruleta del Comerç’ està ubicada a la plaça Músic Ibars al llarg de tot el dimarts, 25 d’octubre, i en ella poden participar els veïns i veïnes que porten una factura simplificada de compra realitzada en els comerços de Mislata per un valor mínim de 25 euros, acumulables entre diferents establiments i efectuades entre el 15 i el 25 d’octubre.

tracking