ESdiario

Mislata signa l'acta d'inici de les obres del nou auditori

Amb una inversió de 4,5 milions d'euros, el nou edifici completarà el complex sociocultural, unint-se al propi centre municipal de La Fàbrica i a la nova piscina coberta.

Mislata signa l'acta d'inici de les obres del nou auditori

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

Hui ha tingut lloc la signatura de l'acta de replanteig que marca l'inici de les obres del que serà el nou auditori de Mislata. Fins al propi complex sociocultural de La Fàbrica, on estarà situat el nou edifici, s'ha desplaçat l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el responsable de l'empresa contractista adjudicatària i la direcció facultativa de l'obra.

L'auditori compta amb una inversió de 4,5 milions d'euros, dels quals el 70% seran finançats gràcies a un conveni amb la Generalitat Valenciana. D'aquesta manera, “amb la construcció d'aquest nou espai es farà realitat una de les reivindicacions històriques de la ciutat”, segons ha afirmat Bielsa. “Serà un edifici que, mitjançant les inversions programades, estarà dotat de les millors estructures perquè puga albergar grans esdeveniments, concerts, fires i congressos, convertint-se així en un espai sociocultural de referència”.

L'auditori tindrà capacitat per a més de 900 butaques, sobre una estructura retràctil que podrà plegar-se segons necessitats deixant una gran sala diàfana per a usos múltiples. A més d'un gran escenari per a espectacles, l'edifici comptarà també amb camerinos, diverses sales polivalents, una sala de cinema fòrum, aules per a assajos de músics i fins a una sala d'enregistrament; així com un soterrani destinat a aparcament.

Al costat de l'auditori, pròximament obrirà les seues portes la nova piscina coberta amb gimnàs municipal i sales d'entrenament, una infraestructura que ampliarà el Centre Sociocultural i Esportiu La Fàbrica, dotant-lo també de les millors instal·lacions esportives.

tracking