Cerrar

Paterna obri les inscripcions de nous Tallers per a Adults

Les persones interessades podran inscriure's als cursos, que se celebraran des de 12 de desembre fins al 30 de març de manera gratuïta.

Paterna obri les inscripcions de nous Tallers per a Adults

Publicado por
Sergi Tarazona

Creado:

Actualizado:

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini d'inscripció per als Tallers d'Adults de Cort i confecció, Desenvolupament Emocional, Balls de saló i Cuina saludable.

Els tallers, que començaran dilluns que ve, 12 de desembre, i finalitzaran el 30 de març, són gratuïts i s'impartiran en el Centre Cultural de Alborgí, en el Teatre Capri, així com en el Centre Polivalent Valentín Hernáez.

Les persones amb més de 30 anys interessades a participar podran realitzar la seua inscripció a través de la seu electrònica o bé de manera presencial en les oficines del SIAC.

El Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, ha destacat que “aquests cursos tenen un excel·lent acolliment entre les persones majors de la nostra ciutat que troben en ells entreteniment i una alternativa d'oci per a enriquir el seu temps lliure sense eixir de Paterna”.

El taller de Cort i confecció s'impartirà dimecres i dijous a 17.00 a 19.00 hores en el Centre Cultural Alborgí, al carrer San Francisco de Borja. Les persones participants adquiriran coneixements sobre patronatge i confecció en diferents teixits.

D'altra banda, la formació de Desenvolupament emocional s'enfocarà al desenvolupament d'hàbits i actituds per a augmentar l'equilibri emocional, així com l'autoestima. Aquest curs se celebrarà dilluns i dimecres de 17.00 a 18.30 hores en el Teatre Capri.

La dansa prendrà protagonisme també amb el taller Balls de Saló els divendres de 19.00 a 21.00 hores en el Centre Polivalent Valentín Hernáez. Serà en aquesta mateixa ubicació on se celebren les classes de Cuina Saludable els dimecres de 17.00 a 19.00 hores.