Cerrar

Generalitat amplia el recorregut de la línia 16 de bus urbà a Vinalesa

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destinarà 5,1 milions d’euros a la millora d’aquest servei d’autobús.

Generalitat amplia el recorregut de la línia 16 de bus urbà a Vinalesa

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), finançarà la millora del servei de transport de la línia 16 Vinalesa-València amb l’ampliació del seu recorregut, una actuació a la qual destinarà 5,1 milions d’euros.

Aquesta actuació s’emmarca en la renovació del conveni que entrarà en vigor al llarg de gener de 2023, entre la Generalitat i l’Ajuntament de València per als pròxims 5 anys. A través d’aquest conveni es facilita que EMT puga realitzar parades en alguns municipis de la primera corona metropolitana, amb la qual cosa es millorarà el transport públic en localitats com Vinalesa.

En concret, i en el marc d’aquest conveni, el director gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), Manuel Martínez, i l’alcalde de Vinalesa, Francisco Javier Puchol, han estat recentment en contacte per a concretar els detalls que permetran millorar el servei per a les persones usuàries de la línia 16 que discorre entre València i Vinalesa.

Així, una de les novetats inclosa en el conveni consisteix a incrementar el recorregut de la línia per dins del municipi, ja que actualment l’autobús es queda a l’entrada del poble, prop del polígon industrial.

Amb la millora presentada, el nou servei tindrà dues parades d’autobús: la primera, situada prop del centre del municipi als voltants de carrer Arnau de Vilanova, i la segona, en la zona de la plaça Ausiàs March.