ESdiario

Ximo Puig: “No hi ha problema més gran a la Comunitat Valenciana que el terroris

El president ha assistit a Alcoi a la manifestació amb motiu del 8 de Març

Ximo Puig: “No hi ha problema més gran a la Comunitat Valenciana que el terroris

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que no hi ha problema més gran a la Comunitat Valenciana, ni a Espanya, que “el terrorisme masclista, que representa un espai de desigualtat i indecència que no podem admetre i que hem d’erradicar junts”.

Així ho ha assenyalat durant la manifestació amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, que s’ha celebrat a Alcoi.

El president ha assenyalat que és un dia “de reivindicació, de memòria per les dones assassinades, per les dones que estan donant la cara per totes les persones de bona voluntat del món i de reivindicar la internacionalitat del moviment feminista”.

A més, ha destacat la importància de defensar la dignitat de les persones “siga com siga el seu sexe”, i ha recordat que, “gràcies al moviment feminista, hem avançat molt, però encara no hem arribat on toca, que és que hi haja una igualtat real entre dones i homes”.

Finalment, Ximo Puig ha agraït a totes aquelles dones que al llarg de la història han fet “un pas avant” i han aconseguit que la societat siga “més digna”.

tracking