Cerrar

Sanitat convoca l’edició 2023 de les llistes d’ocupació temporal

S'hi incorpora personal d'administració, gestió sanitària, salut pública, comunicació, psicologia, treball social i nutrició

Imatge d'arxiu

Publicado por
Juanjo Morote

Creado:

Actualizado:

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la seua pàgina web la convocatòria de l’Edició 2023 de les llistes d’ocupació obertes i permanents, que presenta dues novetats respecte de les anteriors: la introducció de nous cossos i escales i la inclusió dels departaments de Dénia i Manises. A més, se simplifica l’aportació de nous mèrits per als qui ja formaren part d’edicions anteriors.

Aquesta edició 2023 incorpora cossos i escales de l’annex IV de la Llei 4/2021, de 16 d’abril, de la funció pública valenciana: administratius, administratives i auxiliars de gestió sanitària, auxiliars de Salut Pública i subalterns i subalternes de Salut Pública.

També s’hi inclouen nous cossos i escales creats per la Llei 8/2022, de 29 de desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat. En concret, tècnics i tècniques de comunicació, psicòlegs i psicòlogues, treballadors i treballadores socials i nutricionistes, en els quatre casos tant d’administració sanitària com de Salut Pública.

D’altra banda, l’edició 2023 de les llistes d’ocupació incorpora els departaments de salut de Manises i Dénia.

Dues parts per a completar el procediment

El procediment consta de dues parts i està disponible, des de hui, 6 d’abril, les 24 hores del dia en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en l’apartat de Recursos Humans, Llista d’ocupació temporal oberta i permanent.

Es tracta, de fet, de la quarta borsa d’ocupació que es publica des que les llistes d’ocupació estan obertes, 24/7, tots els dies de l’any i a tota hora (amb una data de tall fins a la qual es tenen en compte les sol·licituds per a cadascuna de les edicions i una data límit d’obtenció dels requisits i els mèrits a baremar).

En aquest sentit, les sol·licituds d’inscripció presentades des de l’1 d’abril de 2023 fins al 31 de desembre de 2023 formaran part de l’edició 2023; la data límit d’obtenció dels requisits i els mèrits serà el 30 de setembre de 2023.

La inscripció es fa de manera telemàtica mitjançant certificat digital, DNIe o Cl@ve permanent, i es pot fer per a un màxim de tres categories professionals diferents i, per a cadascuna de les quals, es poden seleccionar set departaments de salut com a màxim.

En una segona sol·licitud, que cal realitzar en un termini màxim de 10 dies hàbils després de la primera (la d’inscripció), s’ha de presentar la documentació acreditativa dels requisits i els mèrits.

Ara bé, no és necessari presentar la documentació que acredite requisits i mèrits computats ja en altres edicions anteriors, ni aquells que computa d’ofici la Conselleria (serveis prestats en institucions sanitàries directament gestionades per la Conselleria, coneixements de valencià expedits o registrats per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i nota d’oposició).

També a partir d’aquesta edició 2023, els qui vulguen afegir-hi nous mèrits que no valore d’ofici l’Administració, no hauran de presentar la sol·licitud telemàtica d’elecció de categories i departaments, únicament hauran de fer la segona part del procediment, és a dir, la presentació de la documentació acreditativa dels requisits i els mèrits.