ESdiario

Ruth Merino inicia la seua nova etapa com a consellera

La consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública afirma que assumeix “aquest enorme repte amb il·lusió i amb passió, i ganes de continuar millorant la vida dels valencians”

Ruth Merino, consellera d'Hisenda, Economia i Adminsitració Pública i Arcadi España

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha assenyalat en l’acte de traspàs de cartera, que ha rebut directament del titular del departament fins ara, Arcadi España, que afronta la nova etapa “amb humilitat, bones paraules i portes obertes per a assolir igualtat d’oportunitats” a la Comunitat Valenciana, perquè cada persona “puga desenvolupar la seua vida de la manera que trie lliurement”.

“Des de les àrees que gestionaré –ha apuntat Merino–, segur que es pot fer moltíssim per aquesta labor”. En aquest sentit, ha assenyalat la complexitat i l’amplitud d’aquestes àrees, però ha manifestat “confiar en la categoria, l’altura i l’experiència” del personal i el funcionariat dels departaments que passa a dirigir.

“La responsabilitat se sent des de l’inici i es va multiplicant per moments”, ha afirmat la consellera, que ha declarat que assumeix “aquest enorme repte amb il·lusió i amb passió, i ganes de continuar millorant la vida dels valencians”.

Per la seua banda, el conseller fins ara d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, després de donar la benvinguda i l’enhorabona a la nova consellera, ha tingut paraules d’agraïment per a funcionaris i funcionàries, i personal d’organismes adscrits, “pel seu treball i esforç”, i per als agents socials “per col·laborar per a intentar millorar les coses”.

A més, ha reflexionat sobre aspectes, en la seua opinió, units a la Conselleria, com ara “la responsabilitat” davant de “diversos desafiaments”, que “aporta una dosi d’humilitat afegida”; “la incomprensió” derivada de “la visió en primera persona del plural que impregna aquest departament”, i “la passió de servei públic” present, tant en el funcionariat com en els càrrecs directius.

tracking