Cerrar

Goitzane Marcaida Benito nova directora gerent del Hospital General

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc, metgessa especialista en Anàlisis Clíniques i doctora per la Universitat de Valencia

La nova directora amb el conseller

Publicado por
J. Giménez

Creado:

Actualizado:

El Consell de Govern del Consorci Hospital General de Valencia ha designat la nova directora gerent, Goitzane Marcaida Benito.

D’esta manera, este divendres s’ha reunit i s’ha constituït el Consell de Govern del Consorci Hospital General Universitari de València, conformat per representants de la Conselleria de Sanitat i de la Diputació de València.

El màxim òrgan de govern del Consorci està format per 7 vocals designats per la Conselleria i set vocals més designats per la corporació provincial. Està presidit pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, i el vicepresident del qual és el president de la Diputació de Valencia, Vicent Mompó, que ha delegat la seua assistència en la diputada de Benestar i Inclusió Social, Inmaculada González.

Marciano Gómez ha proposat al Consell el nomenament de Goitzane Marcaida, que fins ara ha sigut cap del Servei d’Anàlisis Clíniques, com a nova directora gerent del centre.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia

Goitzane Marcaida és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc, metgessa especialista en Anàlisis Clíniques i doctora per la Universitat de Valencia.

La nova gerent ha exercit la seua labor a l’Hospital General com a cap del Servei d’Anàlisis Clíniques des d’abril de 2009. També ha treballat com a investigadora en el Departament de Neurobiologia de l’Institut d’Investigacions Citològiques de la Fundació Valenciana d’Investigació Biomèdica i ha participat en destacats projectes d’investigació, comités i comissions científiques. Així mateix, ha dirigit tesis doctorals i compta amb nombroses ponències i més de 60 publicacions internacionals.