ESdiario

Turisme Comunitat Valenciana reforça la promoció del cicloturisme a França

La Generalitat participa en Roc d'Azur, que acull la localitat francesa de Frejús

Estand d'informació de la Generalitat

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Turisme Comunitat Valenciana té entre els seus objectius la dinamització i l’aprofitament dels recursos turístics de la Comunitat Valenciana mitjançant l’impuls de productes que contribuïsquen a generar experiències turístiques que ens distingisquen de destinacions competidores. I entre estos recursos es troba el cicloturisme, producte al qual ha donat un impuls estos dies la Generalitat per a promocionar-lo i donar-li visibilitat.

D’esta manera, Turisme CV participa del 5 al 8 d’octubre en Roc d’Azur, que acull la localitat francesa de Frejús. Es tracta d’un esdeveniment creat en 1984 que s’ha convertit en l’esdeveniment de bicicleta de muntanya més important del món.

En esta edició, la Comunitat Valenciana disposa d’un espai dins de l’estand de Turespaña, on promociona tots els recursos del cicloturisme i de turisme actiu que es troben englobats en la línia Actiu i Esportiu del programa CreaTurisme.

Un espai on també tenen cabuda les empreses adherides al programa CreaTurisme per a mostrar les seues experiències turístiques. Actualment, este programa d’impuls al producte turístic propi de Turisme CV compta amb 409 empreses adherides a la línia Actiu i Esportiu.

El Roc d’Azur té més de 20.000 participants en diverses carreres de BTT i 100.000 visitants. Oferix, a més, una fira comercial amb quasi 300 expositors que s’ha convertit en el saló de referència en l’àmbit de la bicicleta de muntanya a França i Europa.

tracking