ESdiario

Educació otorga els premis al rendiment acadèmic a 2.112 alumnes de la Comunitat

El reconeixement correspon a l'alumnat que durant el curs 2022-2023 va finalitzar 6é de Primària

Alumnes impartint classe

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General d'Ordenació Educativa i Política Lingüística, ha concedit els premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2022-2023 a 2.112 alumnes de Primària de la Comunitat.

Este reconeixement s'atorga a l'alumnat amb millor expedient acadèmic que durant el curs passat va finalitzar 6é d'Educació Primària en algun centre de la Comunitat Valenciana.

Del total de l'alumnat al qual s'ha concedit este premi extraordinari al rendiment acadèmic, 756 correspon a la província d'Alacant; 1.113, a la província de València, i 243, a la província de Castelló.

L'alumnat premiat rebrà un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, que s'entregarà en un acte acadèmic organitzat a este efecte. A més, este premi constarà en el seu historial i expedient acadèmic.

A través d'estos premis, la Conselleria d'Educació vol reconéixer l'esforç i el treball de l'alumnat de la Comunitat Valenciana i distingir-los pel talent i l'expedient acadèmic excepcional que tenen.

tracking