Cerrar

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana el Racing Weekend

El recinte de Xest albergarà les carreres de Fórmula 4, Eurocup 3 i la copa Porsche Ibèrica

Circuit Ricardo Tormo de Xest

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Circuit Ricardo Tormo celebra durant este cap de setmana, 14 i 15 d’octubre, la quarta cita del NAPA Racing Weekend, dos dies de carreres sota els auspicis de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme.

Tres categories celebraran les respectives proves en les jornades de dissabte i diumenge. El Campionat d’Espanya de Fórmula 4, els monoplaces de l’Eurocup 3 i els espectaculars superesportius de la Porsche Sprint Challenge Ibèrica.

La Fórmula 4 espanyola s’ha transformat en els últims anys en un trampolí per als talentosos pilots que procedixen del kàrting i fan els primers passos en els circuits de gran premi. Un total de 25 pilots formaran la graella d’eixida amb el retorn de l’alacantí Dani Maciá com a principal al·licient.

L’Eurocup 3 arriba a València amb el francés Esteban Masson, el danés Sebastian Ogaard i l’espanyol Mari Boya, en lluita pel títol d’esta primera edició del certamen de Fórmula 3.

La Porsche Sprint Challenge Ibèrica celebra al Circuit Ricardo Tormo la sisena i última carrera de l’any, amb els títols en l’aire tant en la categoria PRO-Am, que lidera Francisco Mora, com la classe AM, amb Tiago Gonçalves al capdavant, i la classe GD liderada per Aloisio Monteiro. Per a acompanyar-los, el Club Porsche València reunirà més de 50 vehicles al pàdoc del Circuit.