ESdiario

L’Ivace i Ftalks Food Summit treballen una campanya de convidats internacional

Ftalks Food Summit és l’esdeveniment internacional d’innovació alimentària que se celebra la setmana que ve a València

Cartell de l'esdeveniment

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

Ivace Internacional, adscrit a la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s’alia amb l’esdeveniment internacional Ftalks Food Summit, que celebrarà la quinta edició els dies 16 i 17 d’octubre a València.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat el suport de l’Ivace a este esdeveniment a través d’una campanya de convidats internacionals, que participaran en este esdeveniment centrat en la innovació alimentària.

Ftalks Food Summit és l’esdeveniment on indústria, empreses emergents i inversors es reunixen per a debatre sobre les tendències, la disrupció i els desafiaments de l’ecosistema alimentari i “l’Ivace ha volgut donar suport a la celebració d’esta quinta edició”, ha assenyalat Olivas.

Per a fer-ho, Ivace Internacional ha col·laborat amb la Fundació KM Zero Food Innovation Hub, encarregada de l’organització d’esta rellevant trobada internacional, que reunirà més de 100 ponents líders en innovació alimentària procedents de 25 països.

Desafiaments sistema alimentari

L’esdeveniment ha establit quatre grans blocs de conferències enfocades en els temes de sistema alimentari resilient i regeneratiu, tendències futures del mercat, noves proteïnes i innovació en comerç al detall.

En el fòrum, que coincidix amb el Dia Mundial de l’Alimentació, s’analitzaran les últimes tendències i es debatran les solucions que marcaran un futur millor per a l’alimentació.

tracking