ESdiario

El Congrés Go Global celebra esta setmana l’octava edició a Alacant

El Congrés s'ha consolidat com a la cita amb la internacionalització per a les empreses de la Comunitat Valenciana

Congrés Go Global

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes, se celebra per primera vegada a Alacant els dies 24 i 25 d’octubre.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat la rellevància d’este congrés “per a acostar informació, assessorament i noves oportunitats de negoci a les empreses de la Comunitat Valenciana”.

“La internacionalització és una aposta estratègica tant per a les empreses com per a les administracions i per això desenvolupem activitats, programes i serveis que faciliten l’eixida a l’exterior de les empreses de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Nuria Montes.

El Congrés Go Global està organitzat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Ivace Internacional; les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana; ICEX Espanya Exportació i Inversions, i compta amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

En l’actual edició, temàtiques d’actualitat com ara la digitalització i la intel·ligència artificial centraran la jornada plenària, a la qual se sumarà una àmplia programació de jornades relacionades amb programes europeus de suport a la internacionalització, la propietat intel·lectual i el finançament internacional.

Per la seua banda, la directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha assenyalat que “la Xarxa Exterior de l’Ivace es desplaçarà a Alacant per a atendre les consultes de les empreses i oferir assessorament i informació de valor afegit sobre mercats i oportunitats de negoci”.

A més, “hi acostem els mercats, així com noves oportunitats de negoci a través de la presència de quaranta empreses importadores procedents de 21 països de diversos sectors, com ara agroalimentari, de vins i begudes, calcer, sector químic, subministraments industrials o materials de construcció”, ha explicat Olivas.

Olivas ha volgut animar les empreses que encara no s’hi han inscrit a participar en un esdeveniment que, “sens dubte, pot significar un important impuls en la seua estratègia d’internacionalització”.

tracking